Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, ''İstanbulspor maçı önemli maçlardan birisi. Bugün evimizde puan kaybı yaşamadan şampiyonluk yürüyüşümüze devam etmek istiyoruz'' dedi 

ŞAMPİYONLUK YOLUNDA EMİN ADIMLAR

R. Hastanesi Bandırmaspor karşılaşmasında 1 maçlık men cezası alan ve Akhisarspor maçında tamamlayan Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, İstanbulspor müsabakasında takımının başında olacak. Yaptığı basın toplantısında İstanbulspor maçının önemine değinen Sağlam, ''Lider olan bir takımla evimizde karşılaşacağız. Bizim hayallerimiz var ve bu hayalleri gerçekleştireceğiz. İstanbulspor maçını kayıpsız geçip şampiyonluk yolumuzda emin adımlarla ilerlemek istiyoruz'' dedi. 

Sezona şampiyonluk parolası ile başlayan Yılport Samsunspor geride kalan 4 haftada yenilgi yüzü görmedi. Bugün saat 13.30'da lider İstanbulspor'u konuk edecek olan Kırmızı-Beyazlılarda tek hedef 3 puan

SAMSUNSPOR-İSTANBULSPOR MAÇI BUGÜN

TFF 1.Lig 5. hafta müsabakası dev bir karşılaşmaya sahne olacak. Lige şampiyonluk parolası ile başlayan ve şu ana kadar 2 galibiyet, 2 beraberlik elde eden Yılport Samsunspor evinde lider İstanbulspor'u konuk edecek. Samsun 19 Mayıs Stadyumu'nda saat 13.30'da başlayacak olan karşılaşma TRT Spor ekranlarından naklen yayınlanacak. Ayrıca her şartta Kırmızı-Beyazlı ekibin yanında olan Samsun Medya Grubu'na bağlı Canlı Haber TV'de maç öncesi ve sonrası yayınlar gerçekleştirecek. 

O İSİMLER OLMAYACAK

Milli takım arası nedeniyle verilen arayı en iyi şekilde değerlendiren Samsunspor'un hedefi ise bu kritik maçtan 3 puanla ayrılabilmek. Sakat olan ve kovid-19 testleri pozitif çıkan oyuncular ise bu maçta takım arkadaşlarının yanında olamayacak. Yine sadece galibiyet hedefleyen Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam'da karşılaşmaya farklı bir 11 ile çıkması bekleniyor. Samsunspor eğer rakibini kayıpsız geçer ve Salı günü Eskişehirspor'u da deplasmanda devirir ise 'Süper Lig' yolunda büyük avantaj elde edecek.