Tolga YILDIRIM/ANTALYA, () - ANTALYASPOR'un prensipte anlaştığı Brezilyalı 27 yaşındaki Guilherme Milhomem Gusmao, sözleşme imzalamak için Antalya'ya geleceği bildirildi.
Spor Toto Süper Lig'de ilk 2 haftayı galibiyetle tamamlayarak dikkati çeken Antalyaspor, Brezilyalı Guilherme Milhomem Gusmao için harekete geçti. Kırmızı beyazlı takım için ülkesinden ayrılmak isteyen Guilherme'nnin vize işlemlerindeki sorun nedeniyle havalimanından dönmek zorunda kaldığı öğrenildi. Brezilyalı futbolcunun vize sorununu çözdükten sonra geleceği belirtildi.
OSMAN ÇELİK'E KİRALAMA YOLU
Öte yandan transfer döneminde 13 futbolcuyu kadrosuna katan Antalyaspor, 24 yaşındaki orta saha oyuncusu Osman Çelik'i kiralamayı planlıyor. Antalyaspor'un alt yapısında yetişen ve geçen sezon performansıyla ilk 11'de yerini alan Osman'ın tecrübe kazanması için PTT 1'inci Lig'de sürekli forma giyebileceği bir takıma verilebileceği ifaoe edildi.
BARONİ DEĞERLENDİRİLİYOR
Daha önce Fenerbahçe'de de forma giyen Brezilyalı 32 yaşındaki Cristian Baroni'nin ise Antalyaspor'da forma giymeyi istediği ortaya çıktı. Menajerler aracılığıyla kulüp yönetimine gelebilebileceğini ileten Baroni'nin transferi konusunun ele alınacağı bildirildi.

FOTOĞRAFLI