PTT 1. Lig’in 21. hafta maçında Giresunspor’u konuk eden Altınordu, rakibiyle 1-1 berabere kaldı.
Maça çıkarken 3 puan hedefinde olduklarını söyleyen Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, “Zeminin, şartların, rakibin deplasmanda mağlup olmaması hep etkendi. Girdiğimiz gol pozisyonları vardı ama atamadık. İkinci yarı golü attık ama ister istemez baskı yedik. Golü yedikten sonra gol atabilirdik ama atamadık. O anlamda üzgünüz. Lig, zor bir maraton. Rakip de direnci yüksek bir takım. Önümüzdeki hafta deplasmanda galip gelip telafi etmek istiyoruz” dedi.
Eroğlu, verilmeyen penaltı pozisyonuyla ilgili olarak da, “Pozisyonumuz net bir penaltıydı ama verilmedi” ifadelerini kullandı.
GİRESUNSPOR CEPHESİ
Giresunspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri ise “Son haftalarda iyi bir çıkışı olan takımla oynadık. Saygı duyulacak bir mücadele sergilediler. İleride genç yetenekler sergileyecek bir takım görünümünde. Biz de bunu iyi analiz ettik. Onlardan daha çok koşmamız gerekiyordu. İkinci yarının başında yediğimiz gol bizi kendimize getirdi. Golü bulduk. Geri dönüşümüz sevindirici. Deplasman yenilmezliğimiz devam ediyor. Yenilmediğimiz için mutluyuz. Önümüzdeki Denizlispor maçını taraftarımız önünde kazanmak istiyoruz. Bugün, hava ve saha şartları nedeniyle iyi futbol yoktu” diye konuştu.