Eski PTT Caddesinde bir işyerinin önüne düşen kar kütleleri 5 bin TL’lik zarara neden oldu. Çarşı esnafının tek tesellisi ise o anda işyeri önünde bir vatandaşımızın bulunmamasıydı. Yetkililer çatı altlarından yürünmemesi konusunda ilçe halkını uyardı.
Tavşanlı’da kar temizleme çalışmaları devam ederken, çatılardan düşen kar kütleleri zaman zaman tehlikeye neden olabiliyor. İlçenin en işlek caddesi olan Eski PTT Caddesi’nde ki bir işyerinde maddi hasar oluştu.
Telefon satışı yapan işyerinin üstünde ki binanın çatısından düşen kar kütlesi tabela başta olmak üzere, işyerinin kepengini ve güvenlik kamerasını kırdı. Maddi hasarının 5 bin TL’yi bulduğunu kaydeden işyeri sahibi Yunus Kavun, bu tehlikeyi birisine zarar gelmeden atlattıkları için Allah’a şükrettiklerini söyledi. Beklenmedik bir anda büyük bir gürültü ile irkildiklerini ifade eden Yunus Kavun “ İşyerimizde müşterilerimizin de olduğu bir anda aniden gürültüyle irkildik. Baktık ki tabelamız karlarla birlikte yere düşmüş. Hemen esnaf arkadaşlarımız işyerimize geldi. Tabelamız, güvenlik kameramız ve kepengimiz kırıldı. Neyse ki o anda işyerimize girmek veya çıkmak isteyen bir müşterimiz yoktu. Allah’tan bu beklenmedik kazayı vatandaşlarımıza bir zarar gelmeden atlattık. Ancak maddi zararımız var. Şu anda ki tespitlerimize göre yaklaşık 5 bin TL gibi bir zarar oluştu” diye konuştu.(İÖ-EFE)