Kütahya’nın Pazarlar İlçesi Milliyetçi Hareket Partili Belediye Başkanı Cavit Erdoğan, basın mensupları ile bir araya gelip, yıllardır sorun olan içme suyu hattının yenilenmesi gerektiğini belirtti.
Başkan Erdoğan, " 2015 yılında hedeflediğimiz hizmetler ile ilçemizin uzun yıllar ihtiyacına cevap verecektir. 2015 yılında İlçemiz içme suyu isale hattının ve şehir içi su şebekesinin yenilenmesi için tüm çalışmaları yapıyoruz. Bu bağlamda İller Bankası marifetiyle içme suyu isale hattı ve şebeke proje çizimine başlanması için meclisimiz yekti verdi. 130 bin lira olarak belirlenen proje maliyeti Sukap programına yaptığımız müracaatının kabul olması nedeniyle 65 bin lira olarak yaptıracağız. İhalede bu bedelin daha aşağıya inmesi mümkündür. Yapılacak olan çalışmalar hep su projesinin arkasına sığınılarak tehir edildi. Söylenenleri bir kenara bırakıp işlerimize yoğunlaşacağız. Biz belediye olarak şeffafız, vatandaşımıza kapılarımız açıktır. Gelin belediyemize her konuda bilgiyi alın. Bu sizin doğal hakkınızdır’’ dedi.
Başkan Erdoğan, “İlçemizdeki çalışmalarda tipik muhalefet anlayışından uzak objektif anlayış göstererek her zaman yapıcı öz eleştiriye açığız. Belediye Başkanı ve Belediye Meclisi olarak her türlü yapıcı eleştirilere her zaman açığız. Ekip ruhu içerisinde çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi. (MB-EFE)