Şırnak'ta PKK'lı teröristlerce düzenlenen saldırıda şehit düşen Piyade Üsteğmen Muhammet İsmail Kaya, memleketi Ankara'da düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı.

ŞIRNAK ŞEHİDİ ANKARA'DAN UĞURLANDI
Şırnak'ın Beytüşşebap ile Uludere ilçeleri arasında bulunan Andaç mevkiindeki üs bölgesine PKK'lı teröristlerce düzenlenen saldırıda şehit düşen evli ve bir çocuk babası Piyade Üsteğmen Kaya'nın Türk bayrağına sarılı cenazesi, Ahmet Hamdi Akseki Camii'ne getirildi. Burada silah arkadaşları tarafından cenaze aracından alınan şehidin naaşı, törenin yapılacağı alana taşındı.

ŞEHİT EŞİ KAYA: HADİ OĞLUM ÖP BABANI
Bu sırada cenazenin peşinden 15 aylık oğlu Arda Yiğit'i kucağında taşıyarak, gelen şehit Kaya'nın öğretmen eşi Nuray Göçmen Kaya, cenazenin yanına giderek, gözyaşı döktü. Şehit eşinin parkasını giyen Kaya'nın naaşı eliyle okşayarak, "Aşkım ne olur kalk oradan. Daha yapacak çok işimiz var. Aşkım seni çok seviyorum. Emanetine iyi bakacağım. Gözün açık gitmesin" demesi yürekleri dağladı. Anne Nuray Göçmen Kaya, oğlu Arda'ya "Hadi oğlum, babanı öp" diye seslendi.