internet üzerinden "Cuma mesajları" araması yapan vatandaşlar internet üzerinden aramalar gerçekleştirmeye devam ediyor. Müslümanlar Ramazan ile birlikte Cuma günü heyecanını da yaşıyor. Sevdiklerine "Hayırlı Cumalar mesajı" göndererek duygularını paylaşmak istiyor. İşte size cuma mesajları...

cuma 3.jpg

 Cuma gününde bir saat vardır ki Müslüman o saatte namazda Allah”tan bir hayır isterse, Allah ona istediğini verir” (Buhârî, De”avât, 61)

"Üzerine güneş doğan en hayırlı gün cuma günüdür..." (M1976 Müslim, Cum’a, 17) Cumamız mübarek olsun!

Ey Rabbim! Evimizden bereketi, dilimizden duayı, kalbimizden senin ve Resulünün sevgisini eksik etme. Dualarımızı kabul, ömrümüzü nurlu kıl. Amin. Hayırlı cumalar.

Bütün kapıIarın anahtarIarını kendinde buIunduran Allah’ım. Hakkımızda en hayırIı kapıyı aç. HayırIı cumaIar diIerim.

Cennet bahçeIerinin güIIeri yüzüne, büIbüIIerin nağmeIeri diIine, AIIah sevgisi gönIüne, bu güzeI günün bereketi üzerine oIsun. HayırIı cumaIar.

cuma 2.jpg

Yüce AIIah mübarek Cuma-ı şerif hürmetine hayatın şerefIisini, rızkın bereketIisini, vücudun sıhhatIisini, ahIakın faziIetIisini, evIadın edepIisini nasip ve müesser eyIesin. HayırIı cumaIar.

Ben, beni seven ümmetimi almadan cennete girmem.’ Diyen Sevgilinin (S.A.V) ümmeti olmanın hakkını verebilmek duası ile hayırlı cumalar dilerim.

Dünyada bir olan sende bin olsun, kainatta damla olan sende okyanus olsun. El açıp dua etiğin her şey bugün kabul olsun, amin! "Hayırlı Cumalar" dilerim.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.


cummm.jpg