Cinayete kurban gittiği ve ölümüne intihar süsü verildiği değerlendirilen Nevrigül Alan’ın iddiaların odağındaki kız kardeşi Nazmiye Tutaner, bugünkü canlı yayında, ablasının para karşılığı başka erkeklerle beraber olduğunu, eniştesi Remzi’nin bundan haberdar olduğunu hatta ablasından para istediğini iddia etti.

Nazmiye Tutaner, iddiaları sonrası hem eniştesi Remzi Alan’dan hem de ailesinden yalan söylediği, ablasına iftira attığı yönünde tepki aldı.

Nazmiye Tutaner, ortaya attığı iddia sonrası “Birinin ağzını aradım” diyerek ablasının ölümüyle ilgili sosyal medyadan kendisine gelen “Doğan, Nevrigül’e tecavüz ediyor. Daha sonra asıp öldürdü” yazılı mesajı paylaştı. 

Kardeşi Nazmiye’yi hedef alan ve bildiklerini gizlediğini iddia eden Abdullah Tutaner ise “Doğan denilen şahıs kimse, buraya gelsin. Kardeşim Nazmiye de tutuklansın. Nazmiye de çok şüphe var.

Ablamla sürekli gezen Nazmiye’ydi. Ablamın her şeyi kardeşim Nazmiye biliyordu. Burada da Doğan’dan korkuyor ve anlatmıyor. Bu kız bize hainlik yapıyor” dedi.

Ağabeyinin sözleri sonrası sinirlenen Nazmiye Tutaner, “Allah’tan başka kimseden korkum yok. Şu an gelip tutuklasınlar beni. Ben zaten ağabeyimi sevmiyorum. Ondan nefret ediyorum. Katil bulunduktan sonra alıp başımı gideceğim” diyerek öfkesine hakim olamadı.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.