'HER İŞİ YAPAMAZ'

Samsun'un uydudan yayın yapan tek kanalı olan Kanal S TV ekranlarında Sevtap Sağlam'ın yorumlarıyla ekrana gelen Uyan Samsun programına katılan SMG Spor Koordinatörü Ender Talat Akyüz, Samsunspor Futbol Gelişim Direktörü Batu Kaplan'ın Erzurumspor maçında değişecek oyuncuları yanına çağırmasından, soyunma odasında Erzurumspor Başkanı Ahmet Dal'ın bastığı iddialarından kapıyı tutmasına kadar olan tüm olayları değerlendirdi. Kaplan'ın gerçek görevinin ne olduğunu soran Akyüz, "Batu Kaplan başkanın verdiği bütçe doğrultusunda oyuncular ile anlaşıyor. Sen Bayram hocanın yardımcısı mısın? Başkanın danışmanı mısın? Gelişim Direktörü müsün? Transfer komitesinin başında mısın? Bir de soyunma odasının bekçisi misin? O videoyu çektiriyorsun, sonra belirli kişilere verip servis ettiriyorsun. Bir insan her işi yapamaz. Bu profesyonellik değil" dedi. 

'HİÇ HOŞ DEĞİL'

Akyüz, Yapılan güzel işleri de taktir ettiğini belirterek, "Tabi ki yaptığı güzel işleri takdir ediyoruz. Eyvallah yap ama birini yap. Sen neyin peşindesin? Tribüne mi oynuyorsun? Taraftar seni yaptığın transferlerden dolayı takdir ediyor. Yarın o taraftar seni siler. Başkanın kurmak istediği o kurumsallıkta, Batu'nun maçta yaptığı hareketleri gerçekten hiç yerinde olmadığını düşünüyorum. Görüntüler hiç hoş değil. Soyunma odasının içerisinden çekiliyor. Bunu neden basına verirsin ki? Sen magazin yapıyorsun. Sosyal medyada herkes 2'ye bölündü. Hedeflere kurulmuş, çok başarılı bir başkan var. Ama bu konuda gerçekten konuya müdahil olması lazım" diye konuştu. 

"GÖNÜL İŞİ YAPIYORUZ"

Akyüz, Samsunspor'un başarısı için doğruları söylemeye devam edeceğine değinerek şunları söyledi: "İnternetten, Youtube'tan yayın yapıp, insanları galeyana getirmiyoruz. Bizim, Samsunspor'dan menfaatimiz yok. Biz bu takımın iyi olması için mücadele ediyoruz. Gönül işi yapıyoruz. Samsun'un uydudan tek yayın yapan kanalı olarak Samsunspor için doğru olanları söylemeye devam edeceğiz. Samsunspor'un iyiliğini istemeyen insanlara buradan savaş açacağız. Gerekli müdahaleleri de yapacağız. Bunlar hoş şeyler değil" Taraftar ise Akyüz'ün açıklamalarını onaylar nitelikte sosyal medya hesabından, herkesin görev tanımına uygun davranması gerektiğini belirterek Samsunspor Futbol Gelişim Direktörü Batu Kaplan'a, 'Tanıdığımız Batu ol' dedi. Esra VURAL

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.