Ayvacık Belediye Başkanı Halil Kalaycı, belediye personeli ile bir araya geldi. Başkan Kalaycı, "İşimiz vatandaşlarımıza kaliteli hizmet etmek, Ayvacık’ın hizmetkarı olacağız" dedi.
Kalaycı, vatandaşlara güler yüz gösterilmesi gerektiğini ifade ederek, memnuniyetin ön planda tutulmasını, herkesin işine sahip çıkmasını ve vatandaşlara en seri ve en kaliteli hizmetin sunulmasını istedi. 

HERKES İŞİNİ YAPACAK
Hep birlikte Ayvacık’ın hizmetkarı olacaklarını dile getiren Başkan Kalaycı, "Herkesin kendi meslek dalına göre, kendi bildiği işte verimli olacağına inanıyorum. Üstüne basa basa söylüyorum; gerçekten hakkıyla çalışanın başımızın üstünde yeri var ama görevini ihmal eden veya çalışıyormuş gibi görünenin aramızda yeri yok. İşinizi sahiplendiğimiz ve vatandaşlarımıza güler yüz gösterdiğimiz müddetçe Allah’ın izniyle yapacak daha çok işimiz var. Üzerimizde taşıdığımız yükün sorumluluğunun bilinciyle, vatandaşlarımızın istek ve beklentilerine uygun olarak hizmet üreteceğiz" dedi.

ÇÖZÜM MERKEZLİ OLUNACAK
Kalaycı, konuşmasında şu ifadelere yer verdi: "Değişim ve gelişimde sürekliliği yakalayan, sosyal belediyeciliğin hayat bulduğu, şeffaf belediyecilik anlayışı çerçevesinde halkın yönetimde söz sahibi olacağı, belediye hizmetlerinin ilçenin her noktasına ulaşacağı bir hizmet anlayışıyla çalışacağız. Çocuğundan gencine, gencinden yaşlısına herkesin yüzünün güldüğü bir ilçe oluşturmak, vatandaşın isteklerine cevap verebilmek, problemlerine çözüm ortağı olabilmek için mücadele edeceğiz."