İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, belediyenin kapısının tüm vatandaşlara açık olduğunu belirterek, “Seçim döneminde İlkadımlı hemşehrilerimize söz verdik. Kimseyi ayırmadan, herkese eşit hizmet edip, her kesimin belediye başkanı olacağız inşallah" dedi. 

Whatsapp Image 2024 04 18 At 16.43.43 (1)

ZİYARETÇİ AKINI

İlkadım Belediye Başkanı olarak seçilen İhsan Kurnaz’a hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor. Başkanlık makamında misafirlerini ve hayırlı olsun dileğinde bulunmaya gelen vatandaşları kabul eden İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, toplumun her kesimini kucaklayan bir anlayış çerçevesinde hemşehrileri ile bir araya geldi, kucaklaştı, sivil toplum kuruluşu başkanlarını ve yöneticilerini ağırladı.

Whatsapp Image 2024 04 18 At 16.43.43 (2)

KURNAZ: "HERKESE EŞİT HİZMET"

Ayrım yapmayan, herkese eşit yaklaşan, şeffaf ve hesap verebilen bir yönetim anlayışına sahip olduklarını vurgulayan Başkan İhsan Kurnaz “Seçim döneminde İlkadımlı hemşehrilerimize söz verdik. Kimseyi ayırmadan, herkese eşit hizmet edip, her kesimin belediye başkanı olacağız inşallah. Belediyenin kapısı herkese açık olacak. Bu anlamda göreve seçildiğimizden bu yana kapımız, İlkadım’da her kesimden insanımıza açık oldu. Olmaya da devam edecek” diye konuştu.

YERİNDE TAKİP EDECEK

Ziyaretçilerine çay ikramında bulunan Başkan İhsan Kurnaz, bir yandan da belediyenin mevcut tablosunu analiz ettiklerini, kısa süre içerisinde sahaya çıkıp çalışmaları yerinde takip edeceğini ifade etti.

Whatsapp Image 2024 04 18 At 16.43.41

GURUR DUYULAN İLÇE OLACAK 

Başkan İhsan Kurnaz, “İlkadım’ın kaybedecek vakti olmadığını biliyoruz. Gerekli ön çalışmaları hızlandırıp kısa sürede sahaya çıkacağız. İlkadımlı hemşehrilerimiz şunu bilsin. İlçemizi herkesin yaşamaktan mutlu olduğu, gurur duyduğu bir ilçe haline getireceğiz. Bunun için çok çalışacağız. Hemşehrilerimizin destekleri ile hep birlikte bunu başaracağız” dedi.

Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar: "Güzel bir başarı hikâyesi olacak" Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar: "Güzel bir başarı hikâyesi olacak"

NEJLA KAYA

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.