Aydın’ın Nazilli ilçesinde yaşayan 17 yaşındaki Melike Gülüş kayıplara karıştı. 2 gün önce sırra kadem basan genç kızının bulunmasını isteyen aile yardım istedi.
17 yaşındaki Melike Gülüş’ün kayıplara karışmasının ardından perişan olan ailesi, kızlarının eve gelmediği her an endişe ettiklerini dile getirdi. Savcılığa ve emniyete başvuru yaptıklarını söyleyen anne Hamide Gülüş; “Ramazan ayı olması nedeniyle sabah erken işe giden kızım 25 Haziran günü sabah 4’teki servisini kaçırdı. Bizde karanlık olduğu için motosiklet ile baban bıraksın dedik ama ben giderim diyerek sabah 7’de evden ayrıldı. Dikiş atölyesinde çalıştığı için fazla rahatsız etmemek için iş çıkışı olan öğlen 3’te aradım. Telefonumu meşgule attı. Önce işi vardır diye şüphelenmedim ama akşam 9’a kadar ben babası ve akrabalarımız ile ne kadar da arasak hep meşgule atıldı telefon. Daha sonra ise kapandı. Aynı saatlerde ise iş yerindeki şefleri arayarak Melike bugün işe gelemedi hasta mı diye sordu. O andan itibaren bir şeylerin ters gittiğini anladık ve hemen polise başvurduk.”
EMNİYET GÜÇLERİNE İHBAR EDİN
Melike’nin arkadaşlarını arayarak bilgi almaya çalıştıklarını söyleyen anne Gülüş; “Daha sonra kızımı bulmak için heryere başvurduk ama bir sonuç çıkmadı. 25 Haziran sabah 7’den beri sesini duymadım. Hayatından endişe ediyorum. Hiç böyle aramamazlık yapmazdı. Allah korusun ama bu yaştaki kızların 18 yaşına kadar kapalı bir yerde tutulduğunu ve daha sonra barlara veya pavyonlara satıldığını duyuyoruz ve kızımızın geleceğinden endişe ediyoruz. Allah rızası için ne olur görenler yada yerini bilenler varsa söylesin. 115 Polis İmdat yada 156 Jandarma’yı arayarak ihbar etsin. Eğer kızım Melike kendi isteğinle gittiysen de ne olur evine dön. Seni çok seviyoruz. Ablan üzüntüsünden çok kötü durumda. Ne olur evine dön” ifadelerini kullandı.