251 Bin Dev Öğrenci Projesi kapsamında yapımı gerçekleştirilen Manisa Planetaryum ve Bilim Evi’nin açılışına katılmak üzere Manisa gelen Manisa eski Valisi Halil İbrahim Daşöz, Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer’i ziyaret etti.

Vali Güvençer, Manisa eski Valisi Halil İbrahim Daşöz’ü kapıda karşılayarak bir süre makamında görüştüler. Daşöz, Manisa’da görev yaptığı 09 Eylül 2011 ile 22 Mayıs 2013 tarihleri arasında Manisa’ya ve Manisalılara hizmet etmenin yanı sıra çok güzel dostluklar edindiğini ve halen bu dostluklarını sürdürdüklerini söyledi. Daşöz, görev yaptığı diğer illerde olduğu gibi Manisa’da da ‘251 Bin Dev Öğrenci Projesi’adıyla başlattığı proje kapsamında 2012 yılında temeli atılan Manisa Planetaryum ve Bilim Evi’nin açılış törenine davet edilmesinden duyduğu memnuniyeti belirterek, Vali Güvençer’e teşekkür etti.

Vali Güvençer de Manisa eski Valisi Halil İbrahim Daşöz zamanında özellikle eğitim alanında çocukların gelişimine katkı sağlayacak önemli çalışmalar yapıldığını belirterek, kendisini Manisa’da ağırlamaktan ve temelini attığı Manisa Planetaryum ve Bilim Evi’nin açılışına katılmak üzere Manisa’ya gelmesinden duyduğu memnuniyeti ifade etti.