GÜMÜŞHANE, () - GÜMÜŞHANE Belediyesi, toplu ulaşım araçlarını bekleyenlerin kötü hava koşullarından etkilenmemesi ve üşümemesi için klimayla ısıtılan durak yapımı için  çalışma başlattı.
Konuyla ilgili açıklama yapan ve vatandaşların rahatlığını düşündüklerini anlatan Gümüşhane Belediye Başkanı AK Partili Ercan Çimen, ilk olarak belediye binası karşısında bulunan eski durağın yerine klimayla ısıtılan kapalı durak kurduklarını belirterek şunları söyledi:
"İlimizde kış ayları zor şartlar altında geçiyor. Bu nedenle durakları değiştirmeye karar verdik. Şimdilik birkaç noktada klimalı ve ısıtıcı özelliği bulunan duraklar kuruyoruz. İlk olarak belediyemizin karşısında bulunan ve yoğun olarak kullanılan Köprübaşı Karakolu' nun karşısındaki durakta çalışma başlattık. Kentin başka yerlerinde yeni durakların devreye girmesiyle vatandaşlarımız artık olumsuz hava şartlarında ulaşım araçlarını beklerken daha rahat olacak, üşümeyecek. İleride tüm mahallelere benzer modern duraklar kazandırmayı hedefliyoruz."

FOTOĞRAFLI