Ömür AVCI/ TRABZON, () - TRABZONSPOR Sportif Direktörü Süleyman Hurma, Bursaspor'un genç futbolcusu Ozan Tufan'a 7.5 milyon euro teklif ettikleri iddialarıyla ilgili olarak, "Olmamış bir şeyle ilgili konuşmak istemiyorum" dedi.
Trabzonspor'un akşam yaptığı antrenman sırasında gazetecilerle sohbet eden Sportif Direktör Süleyman Hurma, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın yanısıra bordo-mavili takımın da talip olduğu ve 7.5 milyon euro bonservis teklif ettiği ileri sürülen Bursasporlu Ozan Tufan'la ilgili olarak, "Olmamış bir şeyle ilgili konuşmak istemiyorum" dedi.
Transfer çalışmalarının sürdüğünü de ifade eden Hurma şunları söyledi: "Bir çok oyuncu ile görüşmelerimiz sürüyor. İhtiyacımız olan mevkilere girişimlerimiz var. Oyuncuların bizden talepleri, gelip gelmemeleri konusunda belirleyici olacak." 
Süleyman Hurma, kulübün anlaştığı Osmanlıspor'a gitmek istemediğini açıklayan Uğur Demirok'la ilgili olarak ise, "Uğur kendi durumunu belirtti. Oyuncumuza başka teklifler de geliyor. Bir takımla anlaşır veya anlaşmaz. Biz üzerimize düşeni yaptık, ancak oyuncuya illa anlaşacaksın diye bir şey demedik. Hiçbir takıma gidemezse de Trabzonspor oyuncusuna karşı yükümlülüklerini yerine getirecek büyüklükte bir kulüptür" diye konuştu.