7 Şubat'ta TV8'de başlayacak olan Survivor 2016'da mücadele edecek yarışmacılar dün sabah erken saatlerde İstanbul Atatürk Havalimanı'ndan Dominik'e hareket etti. Survivor ünlüler ekibinde yer almayan Yılmaz Morgül ve Tuğba Özay'ın daha sonra ekibe katılacağı öğrenildi.

Dominik Cumhuriyeti'nde gerçekleşecek olan yarışma öncesi ünlü yarışmacıları, aileleri ve yakın dostları havalimanından uğurladı.

"BOL BOL HAMSİ KÖFTE VE DÖNER YEDİM"
Yarışmada birinci olmak için Dominik Cumhuriyeti'ne gittiğini dile getiren Gineli futbolcu İbrahim Yattara, "Gelmeden önce bol bol hamsi, köfte ve döner yedim. En çok Türk yemeklerini özleyeceğim" dedi.

"HASTA HALDE ADAYA GİDİYORUM"
Oyuncu Yunus Günçe, son üç gündür grip olduğunu söyledi: "Hasta halde adaya gidiyorum. İnşallah başarılı olarak döneceğim. Son olarak annemin İzmir köftesini yiyip, buraya geldim" dedi.

"AİLEM İÇİN YARIŞACAĞIM"
Manken Ebru Öztürk'ü uğurlamaya ailesi de gitti. Yarışmada finale kalmak istediğini söyleyen Öztürk, "Ailem için yarışacağım" şeklinde konuştu.

"YANIMDA SECCADE VE TESBİH GÖTÜRÜYORUM"
'Avatar Atakan' lakaplı Muay Thai Dünya Şampiyonu Çağan Atakan Arslan'ı zorlu Survivor öncesi kalabalık arkadaş grubu yalnız bırakmadı. Yemek yemediği zamanlarda sinirli olabileceğini dile getiren genç sporcu, adaya yanında izin verilirse kullanmak için seccade ve tesbih götürdüğünü söyledi.

Miss Turkey 2013 3. güzeli Ezgi Avcı, adada makyajsız olmanın kendisini korkutmadığını söyledi.

Milli Atlet Nagihan Karadere, havalimanına tek gitti. Boynundaki özel yapılmış kolyeyi, geçtiğimiz yıl Survivor'da yarışan Merve Aydın'ın hediye ettiğini söyleyen Karadere, "Merve bana her zaman destek oldu. Ada hakkında bilgiler verdi. 1 yaşında Ece adlı kızım var. Adadan şampiyon bir anne olarak kızıma dönmek istiyorum" dedi.

SON YİYECEKLERİNİ YEDİLER
Ebru Öztürk, Çağan Atakan Arslan ve İbrahim Yattara , yolculuk öncesi börek yerken objektife böyle yansıdı. 

Kaynak: Akşam