İZMİR'in Selçuk Pamucak sahilindeki Aqua Fantasy su parkı, sıcaktan bunalan yerli ve yabancı turistleri ağırladı. Su parkına gelen tatilciler, fıskiyelerin altında dakikalarca dans etti.
Aqua Fantasy su parkında, kaykaylara yığılan su parkı tutkunlarını hem eğlendirip hem de serinletme amacıyla günlük aktivite programı hazırlandı. Su parkına gelenler müzik eşliğinde dans ederek keyifli saatler geçirdi. Parka gelen yabancı turistler için farklı ülkelerin müzikleri çalınırken, tatilciler fıskiyelerin altında dakikalarca dans etti, serinledi. Animatörler eşliğinde süren dans aktivitelerinde, dileyen tatilcilere oryantal dersleri verildi. Zenne hocanın müzik ritmine göre sergilediği figürleri yapmaya çalışan turistler, dersten sonra kendilerini havuza attı.
METEOROLOJİDEN SICAK UYARISI
Öte yandan Meteoroloji 2'nci Bölge Müdürlüğü'nden alınan bilgilere göre, hava sıcaklıkları 3 ile 5 derece mevsim normallerinin üzerinde seyredecek. Sıcak hava dalgasının Çarşamba'dan itibaren İzmir, Aydın ve Manisa illerinde hafta sonuna kadar etkili olacağına dikkat çeken meteoroloji yetkilileri, vatandaşları sıcaklara karşı uyardı.

FOTOĞRAFLI