Çorum’da 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında, Türk Hava Kuvvetleri Akrobasi Timi Türk Yıldızları nefes kesen bir gösteriye imza attı.

Kültür Park sahilinde gösteri yapan Türk Yıldızlarını izlemek isteyen Çorumlular, fuar alanına akın etti. Bazı vatandaşlar da gösteriyi evlerinin balkonundan izledi. Merzifon Havalimanı'ndan kalkan uçaklar yaklaşık 20 dakika boyunca gökyüzünde birbirinden zor hareketler gerçekleştirdi. Binlerce kişi Türk Yıldızlarının unutulmaz gösterisini ilgiyle izledi. 7 uçağın yaptığı 20 ayrı akrobasi hareketi izleyicilerin heyecanlı anlar yaşamasına neden oldu. Vatandaşlar Türk Yıldızlarının gösterisini cep telefonları ve kameralarla kaydetti.

Gösteriyi Vali Sabri Başköy, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Garnizon ve İl Jandarma Komutanlığı'na atanan J. Kd. Alb. Ahmet Çelik ve binlerce Çorumlu izledi. Türk Yıldızlarının şehitler anısına gökyüzünde çizdiği kalp ise uzun süre alkışlandı.

Vatandaşlar gösteriyi beğendiklerini, göğüslerinin kabardığını ve Türk Yıldızları ile gurur duyduklarını söyledi. Gösteri sonunda Türk Yıldızları yer ekibi vatandaşlara bol bol imza dağıtarak fotoğraf çektirdi.