Muratpaşa Belediyesi, Meydankavağı pazar pazarı ve Değirmenönü cuma pazarında satış yapacak toplam 677 esnaf için kura çekimi yaptı. Kura çekimine katılan Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, kente, tüketiciye ve esnafa yakışan semt pazarları düzenlediklerini söyledi.
Muratpaşa Belediyesi’nce yapılan düzenlemelerin ardından, geniş aralıklı, tuvaleti, çocuklar için oyun otobüsü olan temiz ve güvenli pazarlar hizmet vermeye başlıyor. Meydankavağı Mahallesi’nde kurulan pazar pazarı ile Değirmenönü’nde kurulan cuma pazarında satış yapacak esnaflar için kura çekimi yapıldı. Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal’ın yaptığı kura çekimi, pazar kurulacak alanlarda gerçekleştirildi.
BAŞKAN UYSAL, KURALARI ESNAFA ÇEKTİRDİ
Meydankavağı pazar pazarı için 338 ve Değirmenönü cuma pazarı 339 olmak üzere toplam 677 esnafın tezgahlarını kuracakları alanlar kura ile belirlendi. Kura çekimine, Muratpaşa Belediye Meclis Üyeleri, Antalya Semt Pazarcılar Odası temsilcileri ve esnaflar katıldı. Pazarcı esnafı ile tüketicilerin sağlıklı, temiz ve güvenli ortamlarda alışveriş yapmaları için düzenlemeler gerçekleştirdiklerini belirten Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal; kurayı esnafların çekmesini sağladı.
BİZE GÜVENİN
Kura çekiminde Başkan Uysal, “Hamile, yaşlı ve engellilerimizin rahatlıkla alışveriş yapabilecekleri pazar yerlerini oluşturuyoruz. Mülkiyet sorunu olmayan yerlerde kapalı ve katlı pazarlar yapacağız. Mülkiyet sorunu yaşanan yerlerde de kamu alanlarında düzenli Pazar yerleri oluşturuyoruz. Bütün çalışmalarımız, esnafımızın kazancının artması, halkımızın da sağlıklı, düzenli ve güvenli ortamlarda alışveriş yapması içindir. Hak sahibinin hakkını korurken, hukuksuz işgalleri önlüyoruz. Bize güvenin. Bize güvenenleri mahçup etmedik, etmeyiz de” dedi.