Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Manisa milletvekili aday adayı Ali Özbayram, seçim çalışmaları Kapsamında MHP Yunusemre İlçe Başkanlığı, Şehzadeler İlçe Başkanlığı, Saruhanlı İlçe Başkanlığı ve Salihli Türk Ocakları Şubesini ziyaret etti.
MHP Manisa Milletvekili aday adayı Ali Özbayram, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdürüyor. Yunusemre MHP İlçe Başkanı Onur Baylan, Şehzadeler MHP İlçe Başkanı Cemal Kutlar, Saruhanlı İlçe Başkanı Mustafa Güvenç, Salihli Türk Ocağı Şube Başkanı Ersin Aybar ve Yönetim kurulu üyelerinin büyük bir teveccüh ve hoşgörü ile karşıladığı, karşılıklı sohbet havasında geçen istişare toplantılarının camianın samimiyetinin bir yansıması olduğunu dile getiren Özbayram, “Lider Ülke Türkiye Sevdalısı kadroların mutlaka iktidar olmasına ihtiyaç olduğunu, 25. Dönem M. vekilliği Genel seçimlerinin Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve Milleti için bir kader seçimi olduğunu, bir elinde bilgisayar bir elinde Kur-an’ı Kerim olan nesillerin, aktif olarak siyasetin içerisinde mücadele azmini yansıtması ile Aziz Milletimizin bekasının tehlikeden kurtulacağını ümit ve taahhüt ediyorum. Zira Ümit Biz Türk Milliyetçilerinin İmanı ve ahlakıdır” dedi.
Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren İlçe ve Şube başkanları da Ali Özbayram’a vekillik yolunda başarılar diledi.