Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Nevşehir Şube Başkanı Kenan Gerçeker başkanlığındaki yönetim kurulu üyeleri Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Uğur’u ziyaret etti.
TÜFAD Nevşehir Şube Başkanı Kenan Gerçeker ziyarette yaptığı konuşmada; "Gençlerimizi ve çocuklarımızı zararlı madde alışkanlıklarından ve yanlış yönlendirmelerden korumak için elimizde sihirli bir top var. Futbol topunun cazibesini ve gençler üzerindeki etkisini kullanarak bilinçli ve sağlıklı bir toplum yetiştirme noktasında bizlerin de üzerinde bir sorumluluk var. Bu sorumluluğun farkında olarak dernek çalışmalarımızı yürütüyor aynı zamanda da kurumsal yapımıza neler katabileceğimize dair sık sık görüş alışverişi yapıyoruz. Nevşehir’de başarılı bir sendikacılık örneği gösteren Mustafa Uğur başkanımıza da bu maksatla bir ziyaret gerçekleştirerek hem teşekkür etmek hem de görüşlerini almak istedik" dedi.
Türk Eğitim-Sen Şube Başkanı Mustafa Uğur ise, derneğin yapmış olduğu ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek; "Ülkemizin geleceğinin madde bağımlılığı noktasında gitgide negatif bir ilerleme göstermesi biz öğretmenlerin de en çok rahatsızlık duyduğu konudur. Sporun ve sporcunun bir topluma kattığı yararlar ve kazanımları inkar edilemez. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün işaret ettiği gibi asla unutmamalıyız ki spor, ahlaktır. Bu noktada öncelikle sizlere sporcunun zeki, çevik ve ahlaklı olanını yetiştirmek düşmektedir. Gençlerin sporla ve futbolla buluşması için üzerimize düşen maddi ya da manevi her türlü desteği vermeye de, proje üretme konusunda ekip desteği vermeye de her zaman hazırız ve varız" diye konuştu.
Gerçeker, ziyaret sonunda Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Uğur’a derneğin bastırmış olduğu Atatürk takvimini hediye etti.