Turizm ve gastronomi sektörünün en büyük buluşması olarak nitelendirilen ‘Brand in Tourism&Gastro Konferansı’ 24-25 Mart tarihleri arasında İstanbul’da başlıyor.
Turizm ve gastronomi sektörünün dünyaca ünlü isimleri İstanbul’da bir araya geliyor. ‘Marka Doktoru’ himayesinde gerçekleştirilecek olan ‘Brand in Tourism&Gastro Konferansı’ 24-25 Mart tarihlerinde İstanbul Zorlu Center PSM’de başlıyor. Bu yıl ikincisi düzenlenecek olan konferansta turizm ve gastronomi konusunda ulusal ve uluslararası kurum ve kuruluşların yöneticileri yer alacak.
Bu yılki konferansta sağlık turizmi, hızla yükselen yiyecek-içecek turizmi, turizmde markalaşma hikâyeleri, otellerde tedarik sistemi, sosyal medya eğilimleri, markalaşmada eğitim ve Franchise’ın önemi genel müdürler ve CEO’lar tarafından ele alınacak. T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İstanbul Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü, İstanbul Turizm Atölyesi, TASAM, TAV, TÜRSAB, UFRAD ve iv Hospital konferansa destek veren kuruluşlar arasında yer alıyor.
Yoğun katılımın gerçekleşeceği ‘Brand in Tourism&Gastro Konferansı’nın biletleri BİLETİX’te satışa çıktı. Moderatörlüğünü Gürkan Boztepe’nin yapacağı etkinliğe sosyal medyada ilgi hayli yüksek.