Hakan AKGÜN/SAMSUN, () - TÜRKİYE 1'inci Ligi ilk haftasında evinde misafir ettiği Gazişehir Gaziantep ile 0-0 berabere kalan Samsunspor'un Teknik Direktörü Alpay Özalan ve Gazişehir Gaziantep Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
Samsunspor Teknik Direktörü Alpay Özalan, sahalarında 2 puan kaybettiklerini belirterek, "Sahamızda 2 puan kaybettik. Bunun telafisinin Manisaspor maçında kesinlikle ve kesinlikle alınması lazım. Ama oyuncularımı kazanmak arzusundan ve hırsından dolayı kutlamak istiyorum. Sahada tek eksiğimiz goldü onu bir türlü bulamadık. Gerekli pozisyonlara girdik, bir pozisyonda top direkten döndü. Maçın hakeme iki tane penaltımızı vermedi, bu üzüntü vericidir. Takımımız hazır hale geldiği zaman biz bu ligde iddialı işler yapacağımıza inanıyorum" dedi.
DEPLASMANDA ALINAN 1 PUAN İYİ PUANDIR
Gazişehir Gaziantep Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar ise yaptığı açıklamada şunları söyledi:
"Böyle sıcak bir havada top oynamak kolay değil. İki takımın oyuncularını da kutluyorum iyi oynadılar. Biz takım olarak üretken olamadık, üretken olamayınca pozisyon yakalayamadık. Dolayısıyla gol yollarında etkini olamadık. Bunu yapamadığında galip gelmen çok zor. Gol atamayınca deplasmanda gol yememekte önemli, bunu oyuncularım yaptı. Deplasmanda alınan 1 puan iyi puandır."