SPOR Toto Süper Lig'in 6'ncı hafta randevusunda Gençlerbirliği'ni 1-0 mağlup ederek puanını 9'a yükselten Akhisar Belediyespor'da şimdiden Fenerbahçe maçının heyecanı başladı.
"Dünyada yenilmeyecek takım yoktur" diyen teknik direktör Cihat Arslan, maçla ilgili olarak şunları söyledi:
"Rakibimizin gücüne saygı duyuyoruz. Ancak her teknik adam maç öncesi kazanmanın hesabını yapar. (Ben gidip orada mağlup olayım' demez. Biz önce hayal ediyoruz nasıl kazanırız) diye, sonra da bunu hayata geçirmek için çalışıyoruz. Geçen sezon 2 maçta da kaybeden Fenerbahçe rövanşı almak isteyecektir. Ancak oyun içinde doğruları yaparsak yine kazanacağımıza inanıyorum."  Gençlerbirliği karşılaşmasına da değinen Cihat Arslan, 90+5'inci dakika atılan ve santrası bile yapılmayan golle gelen galibiyeti taraftarlara armağan ettiğini söylerken şöyle konuştu:
"Sert zeminde 2 takım da oyun kurmakta zorlandı. Ama genele baktığımızda galibiyete yakın taraf bizdik. Sonradan oyuna giren futbolcuların da katkısıyla sevindik. İyi bir bayram hediyesi oldu."
Gençlerbirliği teknik direktörü Mehmet Özdilek'in hakemin maçı 1 dakika fazla oynattığı yolundaki şikayetine hak veren Cihat Arslan, "4'üncü hakem maçın bittiğini söyledi ama Volkan Bayarslan korneri de attırmak istedi. O korner de geldi gol oldu. Onlar adına üzgünüm" dedi. RODALLEGA ATIYOR TAKIM KAZANIYOR  Akhisar Belediyespor'un sezon başında İngiltere Premier Lig takımlarından Fulham'dan transfer ettiği Hugo Rodallega, ilk 6 haftada attığı gollerle yeşil siyahlı ekibe hayat veren isimlerden biri oldu. Cumartesi günü oynanan Gençlerbirliği maçında 90+5'inci dakikasında golüyle takımını galibiyete taşıyan Kolombiyalı yıldız, 2-2 biten Trabzonspor ve Akhisar Belediyespor'un 2-0 kazandığı Mersin İdman Yurdu karşılaşmalarında attığı 1'er golle de takımına toplamda 7 puanlık katkı sağladı.  Gekas'ın ayrılmasından sonra hücumda ortaya çıkan boşluğu doldurmak üzere bu sezon transfer edilen 30 yaşındaki futbolcu, 2009'da başlayan Premier Lig macerasında Wigan Athletic ve Fulham formalarıyla 187 maça çıktı, rakip fileleri 39 kez havalandırdı. Kolombiya Milli Takımı'nda görev yaptığı 43 maçta 8 gol kaydeden 1.80 metre boyundaki Rodallega, yeşil siyahlı forma altında sergilediği performansla kendisine güvenenleri mahcup etmedi.   FOTOĞRAF