ARTVİN (AA) - Arhavi ilçesinde yapımı süren yeni devlet hastanesi binasının yoğun bakım ünitesi için gerekli tıbbi donanımın, Yaşar ve Hayriye Dişlioğlu kardeşler tarafından karşılandığı bildirildi.

Başhekim Metin Özdemir, yaptığı açıklamada, Dişlioğlu kardeşlerin yoğun bakım bakım ünitesi için bir defibrilatör, 4 hasta başı mönitörü, bir EKG cihazı ve 2 vantilatör olmak üzere tüm donanımını karşıladığını belirtti.

Bu anlamlı davranıştan dolayı teşekkür eden Özdemir, bu yardımın herkese örnek olması gerektiğini söyledi.

Taburcu olan hastaların evine ziyaret yapıldığını ve ayrıca 112 sağlık hizmeti alan hastaları da ziyaret ettiklerini kaydeden Özdemir, şunları söyledi:

"İnsan odaklı hizmet sunmayı hedefliyoruz ve hastalarımıza önce 'geçmiş olsun' deyip hal hatır soruyoruz. Ardından onların bir isteklerinin olup olmadığını, bunun dışında hastanede çıkan yemekten memnuniyetlerini, hemşire ve diğer çalışanlarımızla ilgili her türlü ihtiyaçlarını bire bir yerinde tespit ederek yönetime sunuyoruz. Bu yöntemle ciddi manada olumlu sonuçlar alıyoruz. Yaptığımız ev ziyaretleri hastaları daha da memnun ediyor. Bu çalışmalar son derece memnuniyet verici konuma geldi. Böylece hasta ve yakınlarının dilek ve şikayetleri daha hızlı ve çözülebilir hale geldi."