CarrefourSA, canlı satış ve kesim organizasyonunun gerçekleştirileceği Kurban Bayramı’nda 1/7 Hisse Büyükbaş Kurbanlık Hisse Paketi, Karaman Koç, Kıvırcık Koç ve Keçi Kurban paketleri seçenekleriyle tüketicilere sunulacak.

CarrefourSA marketlerindeki paketli satışlarıyla minimum 18 kilogramlık 1/7 Hisse Büyükbaş Kurbanlık Paketi 1.190, min. 16 kilogramlık Karaman Koç Kurban Paketi 990 TL, min. 16 kilogramlık Kıvırcık Koç Kurban Paketi 1.090 TL ve min. 14 kilogramlık Keçi Kurban Paketi ise 950 TL üzerinden müşterilerin hizmetine sunulacak.

Her bütçeye uygun kurban satışı ve kesimi gerçekleştiren CarrefourSA’da kurbanlıklar, Diyanet İşleri Başkanlığı’ndan alınan fetvaya ve İslami Usüllere uygun olarak uzman veteriner hekimlerin bilgisi ve gözetimi altında Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı yönetmeliklerine uygun olarak; sağlıklı ve hijyenik şekilde kesilecek. Eskişehir, Balıkesir ve Afyon’daki çiftliklerde özel olarak besiye alınarak veteriner hekimlerin kontrolünde seçilen kurbanlıklar aynı zamanda CarrefourSA’nın veteriner hekimleri gözetiminde kesilecek.

Kurbanlıklar koli sevkiyatı soğuk zincir kırılmadan soğutuculu araçlarla sipariş verilen marketlere teslim edilecek. Etlerin bozulma riski yaşanmayacağı operasyon ile kurbanlıklar, sofralara ulaşıncaya kadar her aşamada, tüketici sağlığı ve gıda güvenliği esas alınarak titizlikle yürütülüyor.

İnternet üzerinden sipariş, adrese teslim seçeneği

Kurban satışları için marketlere verilebilecek siparişlere ek olarak www.carrefoursa.com adresinden de sipariş veriliyor. CarrefourSA’larda satın alınan kurbanlıklar için randevu usulü uygulaması ile müşteriler vakit kaybı yaşamıyor. İstanbul, Ankara ve Bursa’dan verilen internet siparişlerinde evlere teslim seçeneği veriliyor. CarrefourSA, Kurban Bayramı kapsamında müşterilerine carrefoursa.com ve CarrefourSA marketleri üzerinden Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği, İstanbul Zihinsel Engelliler için Eğitim ve dayanışma Vakfı ve Bedensel Engellilerle Dayanışma Derneği bağış olanağı da sunuyor. CarrefourSA marketlerinde tüm kurbanlıkların derileri Türk Hava Kurumuna bağışlanıyor.