AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Fuat Köktaş, Samsun Müteahhitler Derneği Başkanı Ahmet Baltacı, yönetim kurulu ve dernek üyeleri ile birlikte Şehir Kulübü’nde düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi.
Kahvaltısı sonrası konuşma yapan Başkan Ahmet Baltacı, dernek çalışmaları hakkında kısa bir bilgi verdikten sonra Milletvekili Adayı Fuat Köktaş’a "Hayırlı olsun" dileklerini ileterek çalışmalarında başarılar diledi.
Çeşitli meslek grupları, dernek, oda, kooperatif ve borsa gibi sivil toplum kuruluşlarının yönetici ve üyeleri ile zaman zaman gerçekleştirilen programlarda bir araya geldiklerini ifade eden Milletvekili Adayı Fuat Köktaş, "AK Parti olarak ulaştığımız zorlu hedeflerden çok, geçmişte milletimizin elinden alınmış olan özgüvenini yeniden milletimize teslim etmiş olmanın ve siyasete yeniden itibar kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İktidarımız ile birlikte geçmişte kargaşa ortamından beslenen ne kadar odak varsa, hepsiyle ayrı ayrı mücadele ettik. Türkiye’nin en çok ihtiyacı olan istikrar ve güven ortamını milletimizin desteği ile tesis ettik. İnsanları birbirine güvenen toplumların, engelleri aşıp daha ileri seviyelere hızla ilerleyeceğine yürekten inandık. Bu inançla demokrasi tarihimize altın harflerle yazılacak önemli aşamalar kaydettik. AK Parti iktidarları olarak her zaman, her şeyden önce millet dedik, milli iradenin sözü ve kararı dedik. Vesayetin her türlüsüne en başından itibaren hayır dedik. İster bürokraside olsun ister sosyal hayatta, halkımızın ayağına pranga vuran her türlü anti demokratik yapı ile mücadeleyi bir görev bildik. Bu anlayış içinde milletimizden aldığımız destek ile mücadelemizi sürdürecek, gelecek hedeflerimize emin adımlarla yürüyeceğiz" dedi.
Köktaş, Samsunlu müteahhitlerden 7 Haziran seçimleri için destek istedi.