Biriktirdiği parayı hırsızlık nedeniyle oluşan zararını gidermek için kullanacağını söyleyen Bozkurt, "Hırsıza sesleniyorum, lütfen çaldıklarını getir. Kalp ameliyatı olmam gerekiyor" diye konuştu. Hırsızlık anı işyerindeki güvenlik kamerasınca da görüntülendi.

Çamlık Mahallesi 4951 Sokak numara 97'deki 'Bozkurt Gıda' adlı marketin kilidini, dün saat 02.20 sıralarında demir makasıyla kesen ve yüzünü kapüşonla gizleyen kimliği belirsiz bir kişi, marketteki yaklaşık 200 karton sigara ve 2 bin TL'yi çuvala doldurduktan sonra kayıplara karıştı. Marketin kapısının açık olduğunu fark edenlerin haber vermesi üzerine sevk edilen polis, parmak izi çalışması yaptı. Polisin ulaştığı marketin sahibi Fettah Bozkurt işyerine geldi. Olay anı marketteki güvenlik kamerasına da yansırken, şüphelinin eşkalinin net olarak tespit edilemediği belirtildi. Polis çevredeki diğer işyerlerinin de güvenlik kamerası görüntülerini incelemeye aldı.

KALP AMELİYATI OLACAKTI

Bir süre önce açık kalp ameliyatı olan Bozkurt, rahatsızlığının devam ettiğini anlatırken şöyle dedi:"Hırsıza sesleniyorum, lütfen çaldıklarını getir. Kalp ameliyatı olmam gerekiyor. Eğer bu olaylar yaşanmasaydı bir haftaya kadar kalp ameliyatı olacaktım. Ailemle çalışıp para biriktirdim. Şimdi o parayı hırsızlık nedeniyle oluşan zararı gidermek için kullanacağım. Yaklaşık 30 bin TL'lik zararım var. Yetkililerden de yardım bekliyorum."