Antalya’nın Manavgat ilçesinde bulunan Başarı Koleji’nin 10’uncu yıldönümü kutlamaları kapsamında ünlü sanatçı Haluk Levent, davetlilere bir konser verdi. Ünlü sanatçı yaptığı konuşmada aslında bu konserin 10 yıl önce verilmesi gerektiğini belirterek, "10 yıl önce Başarı Koleji’nin açılışında konser vermek için Manavgat’a geldik ancak konser günü adeta gök yarıldı, ilçeyi sel suları bastı. Konser veremeden Manavgat’tan ayrıldık. Bugün 10 yılın acısını çıkaracağız" dedi.
Gecede konuşan Başarı Koleji Kurucu Müdürü Akif İnci, 10 yıllık süreçte eğitimin yanı sıra sosyal, kültürel ve sportif alanlarda elde edilen başarıları anlattı. 2014-2015 eğitim öğretim döneminde öğrenciler arasında düzenlenen "Yetenek Sizsiniz" yarışmasında dereceye giren öğrenciler ve gruplar, halk oyunları, dans ve jmnastik gösterileri sergilediler.
Davetliler ve öğrenciler tarafından büyük ilgi gösterilen ünlü sanatçı Haluk Levent yaptığı konuşmada, 10 yıl önce Başarı Koleji’nin açılışında konser vermek üzere anlaşma yaptıklarını, konser için Manavgat’a gelerek otele yerleştiklerini ancak konser günü ilçede yağanak yağmur yağdığını anlattı. Levent, "Adeta gök yarıldı ve Manavgat’ı sel suları bastı. Otelde yağmurun durmasını bekledik. Ancak yağmur devam edince konser veremeden, sizlerle birlikte olamadan Manavgat’tan ayrıldık. Bugüne, Başarı Koleji’nin 10’uncu yılına nasip oldu ve sizlerle birlikteyiz. Bugün bu 10 yılın acısını çıkartacağız. Böylesine güzel ve başarılı bir okula sahip olduğu için Başarı ailesi olan sizler ve Manavgat ne kadar gurur duysa azdır" dedi.
Haluk Levent, konserinde unutulmayan şarkılarını seslendirirken, davetliler ve öğrenciler de kendisine eşlik etti. Ünlü sanatçı konser sonunda dakikalarca alkışlandı.