Ağrı Valisi Musa Işın ve eşi Tuba Işın, huzurevinde kalan yaşlıları ve iki aileyi evinde ağırladı.
Sabah kahvaltısında huzurevinde kalan yaşlılar ve iki aileyle Valilik Konağı’nda buluşan Vali Işın ile eşi Tuba Işın, konukları ile tek tek ilgilendi. Misafirleri ile birlikte kahvaltı yapan Işın çifti, misafirlerinin sorun ve isteklerini dinledi. Huzurevinde kalan Diyarbakırlı 84 yaşındaki Mehmet Felehe Akyel, huzurevi sakinleri adına Vali Işın ve eşine teşekkür ederek, "İnsan annesiz olabilir, babasız olabilir ama devletsiz olmaz. Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürümüz ve Huzurevi Müdürümüzden çok razıyız. Bizim her türlü ihtiyacımızı karşılıyorlar. Bizimle arkadaş gibi, evlat gibi davranıyorlar. Siz de valimiz olarak bize evinizi açtınız. Bizimle ilgileniyorsunuz. Allah sizden razı olsun. Allah devletimizden razı olsun. Allah kimseyi devletsiz bırakmasın" diye konuştu.
Yemek sonrasında dua okuyan 83 yaşındaki Güllü Terim ise, kendi yazdığı şiiri okuyarak duygulu anlar yaşattı. Annesine yazdığı şiiri okurken gözyaşlarına hakim olamayan Güllü Terim, şiirini Vali Işın’a hediye etti.
Kendilerini görmekten büyük mutluluk duyduğunu belirten Vali Işın, "Biz size hizmet etmek için buradayız. Devleti temsilen buradayız ve bu devlet vatandaşı için var. Bu bizim görevimiz. Burası sizin eviniz, aslında kendi evinizdesiniz. Biz burada misafiriz ve bu devlet sizin dualarınızla yaşıyor, yaşamaya devam edecektir" ifadelerini kullandı.
Bu programı her fırsatta tekrarlayacaklarını belirten Vali Işın, "Bunu sıklıkla yapacağız. Hem vatandaşlarımızı burada ağırlayacağız hem de evlerine misafir olacağız" diye konuştu.
Kahvaltı servisini kendi elleriyle yapan Vali Işın’ın eşi Tuba Işın, konuklarıyla tek tek ilgilenerek sorun ve isteklerini dinledi. Program sonrasında günün anısına hatıra fotoğrafı çektirildi.