Medical Park Ordu Hastanesi ile Ordu Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası arasında sağlık protokolü imzalandı.
Ordu Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası’nda gerçekleşen törende, anlaşma protokolü Ordu Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Ertuğrul Yüksel ve Medical Park Ordu Hastanesi Genel Müdürü Murat Kalafat tarafından imzalandı. Protokol kapsamında Ordu Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası’na bağlı üyeler, stajyerler, oda çalışanları ile birinci derece yakınları Medical Park Ordu Hastanesi’nin sunduğu sağlık hizmetlerinden indirimli olarak faydalanabilecekler.
İmza töreninde konuşan Ordu Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Ertuğrul Yüksel, “Oda üyelerimizin, çalışanlarımızın ve birinci derece yakınlarının ihtiyaç duyduklarında Ordu’nun sağlık alanında önde gelen kuruluşlarından Medical Park Ordu Hastanesi’nin sunduğu kaliteli sağlık hizmetlerinden indirimli olarak faydalanabilmesi için böyle bir protokol imzalıyoruz. Meslektaşlarımıza bu indirim protokolünün hayırlı olmasını diliyorum. Ayrıca bize böyle bir imkan sağladıkları için de hastane yönetimine teşekkür ediyorum“ dedi.
Medical Park Ordu Hastanesi Genel Müdürü Murat Kalafat ise, “Hastane olarak Ordu Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası ile bugün imzalamış olduğumuz indirim protokolü ile bugüne kadar imzaladığımız sağlık anlaşmalarına bir yenisini daha ekledik. Gerçekleştirmiş olduğumuz sağlık anlaşmaları çerçevesinde de hizmetlerimizi daha geniş kitlelere sunmaya devam ediyoruz. Bugün imzaladığımız anlaşmanın her iki taraf için de hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.