Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ayhan Baş, “Kimseye kırgınlığımız, dargınlığımız yok. Bizleri herkes sevdi ve herkesin takdirini kazandık” dedi.

İki seçim gerçekleştirdiklerini ve bu seçimden başarılı çıktıklarını belirten Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi ve Fatsa Madeni Eşyalar Odası Başkanı Ayhan Baş, “Bizlere destek veren, bizleri yalnız bırakmayan tüm üyelerimize teşekkür ediyorum. Bizler üyelerimize hizmet etmek için buradayız. Onların teveccühü ile burada görevimizi başarılı ve en iyi şekilde devam ettireceğiz” diye konuştu.

“Her hesabı vermeye hazırız”

İki kurumun başkanlığını yürüttüğünü hatırlatan Başkan Ayhan Baş, “Ben madeni eşyalar odası başkanlığına seçildiğimde 500 üyesi mevcuttu. Şu an mevcut üyemizin sayısı bin 200’dür. Ordu bölgesinde de 44 odanın içerisinde ikinci sırada yerini alıyor. Bizler ekip çalışması ile bu başarıyı sağladık. Her oda da birliği sağlayarak Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nde bu sayede gücüne güç kattık” şeklinde konuştu.

Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nin birlikte hareket ettiği 4 odasının üyelerine kredi verdiğini söyleyen Baş, “Ticaret Odası’nın üyeleri bile artık bizlere gelip üyemiz oluyor. Bugünkü gün itibari ile Kooperatifimizin bin 600’a yakın üyesi vardır. Şimdiye kadar da üyelerimize 68 milyon TL kredi kullandırdık. Yine son 5 yılda oda binasının yerini aldık ve çok katlı hizmet binası yaptık. Kooperatifin kasasında ki en küçük paranın bile hesabını vermeye hazırız. Bizlerin başarısı ile bu plasman yükseldi. Üyelerimize bilinçli şekilde kredi kullandırdık ve işyerleri açıp ticaretine başladılar. Şoförlere araçlarını yenilendirdik ve daha kaliteli hizmet vermeye başladılar. Madeni Eşya Odası, Giyim Eşyaları Odası, Gıda Maddeleri Odası ve Şoförler Odası’na kayıtlı olan esnaflarımızı bu kredilerimizden yararlanmaya davet ediyoruz. Esnafın Bankası Esnaf Kefalet Kooperatifidir” ifadelerini kullandı.