Yerel seçimlerin erkene alınması hakkında Samsun Canlı Haber TV mikrofonlarına açıklamalarda bulunan Tekkeköy Meclis Üyeleri iktidarı ve muhalefetiyle “Biz her türlü seçime hazırız” mesajı verdi.

KARMİL: ERKEN SEÇİM OLURSA BİZ HAZIRIZ
AK Parti Meclis Üyesi aynı zamanda Tekkeköy Belediye Başkan Yardımcısı Aydın KARMİL: “İlk önce ilk defa yeni bir sisteme geçiliyor dolayısıyla Cumhurbaşkanı hükümet sistemi bu seçim ülkemizden, milletimizden medet bekleyen bütün dünya mazlumlarına hayırlı olmasını diliyorum. Kısacası ilimize, ilçemize herkese hayırlı olsun. Dokuz ay kadar bir süreç var önümüzde biz şunu düşünüyoruz, biz işimize devam ediyoruz. Olacak bütün seçimlere her zaman hazırlıklıyız. Teşkilatlarımız hazır, bizler de yerel bazda başkanlarımızın önderliğinde ekibimizle birlikte seçim varmış gibi dört yıl üç aydır çalışmalara devam ediyoruz. Dolayısıyla biz hazırız. Eğer Cumhurbaşkanımız ve parlamento böyle bir karar alırsa biz hazırız” 

2014 YILINDAN BERİ HAZIRLIKLARIMIZI SÜRDÜRÜYORUZ
AK Parti Meclis Üyesi Özkan KARAKAYA: “Öncelikle 24 Haziran seçimlerinin yeni sisteme geçişin ülkemize tüm Türkiye’ye oy veren vermeye vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum. İnşallah daha güzel ve sağlıklı günler göreceğiz. Yerel seçimlerin erkene alınmasıyla alakalı kısaca şöyle diyebilirim, bizler Tekkeköy ile alakalı 2014 yılından bugüne kadar yaklaşık dört yıl üç ay zaman sürecinde zaten hazırlıklı bir şekilde sürdürmekteyiz. Yarın bir seçim olacakmış gibi çalışmalarımız devam ediyor. Başkanlarımız, parlamento erken seçim kararı alır ise, biraz önce ifade ettiğim gibi biz hazırlıklıyız. Erken seçim olması noktasında bizlerden yana bir sorun yoktur”


 
CHP OLARAK HER TÜRLÜ SEÇİME HAZIRIZ
CHP Meclis üyesi ve aynı zamanda CHP Tekkeköy İlçe Başkanı Tansu Çıkış: “Ekonomi olarak zor bir dönemden geçtiğimiz aşikâr. Ülke olarak daha zor durumlara kalacakmışız gibi görünüyor. Bunun sebebi ise, seçime gitmek inanın ki kolay değil. Seçim tamamen külfet olacaktır. Bütün vatandaşlar ve partiler için de aynı şekilde seçim külfettir. Sonuç olarak bütün partiler hazineden para alıyor. Seçim tarihine de normalde dokuz on ay kadar bir süre kaldı. İlla ki erken seçim isteyeceklerse de biz buradayız. Biz Tekkeköy de CHP olarak her türlü seçime hazırız” ifadelerini kullandı.
Meclis Ağustos Ayının ilk haftasında tekrar toplanmak üzere dağıldı.

Haber : Mustafa TOGUR – Deha İŞLER