Vali Seddar Yavuz, başlattığı "Gönülden Gönüle Projesi" ile eşi Selda Yavuz’la birlikte her gün, ihtiyaç sahibi en az bir ailenin evini ziyaret ederek sıkıntılarını dinliyor, giderilmesi yönünde çalışmalar yapıyor.
Proje kapsamında yedi ayda 350 aileyi ziyaret eden Vali Yavuz, Gönülden Gönüle projesiyle bir olmayı, birlikte olmayı, tek olmayı amaçladıklarını belirtirken "Gönülden Gönüle Projesi" kapsamında eşiyle birlikte her gün, ihtiyaç sahibi en az bir ailenin evini ziyaret ederek sıkıntılarını dinliyor, giderilmesi yönünde çalışmalar yapıyor.
Vali Yavuz, "Gönülden Gönüle" projesiyle ilgili, il genelinde ihtiyaç sahibi ailelerin tespit edildiğini, sorunların yerinde görülerek çözüm üretilmesi, ailelerin kendilerini yalnız hissetmemeleri ve devleti yanında görmeleri adına oturdukları evleri eşiyle birlikte bizzat ziyaret ettiğini belirtti.
Göreve başladığı Şubat ayından itibaren, eşiyle birlikte proje kapsamında 350 aileyi ziyaret ettiği bilgisini veren Yavuz, evlerine misafir oldukları ailelerle iyi diyaloglar kurduklarını ve günlük yaşamındaki sorunların çözümüne yönelik adımlar attıklarını bildirdi.
Ziyaretlerinde, imkansızlıklar içerisinde olmalarına rağmen bu güne kadar hiç bir yardım kuruluşlarına müracaatta bulunmayan ailelerle karşılaştıklarını söyleyen Vali Yavuz, "Gönülden Gönüle projesiyle bir olmayı, birlikte olmayı, tek olmayı amaçlıyoruz. Onların en ufak sıkıntısı benim sıkıntım. Bu anlayışla projeyi yürütüyoruz. Umut ediyorum ki bir kaç ay sonra ilimizin tamamında tüm ihtiyaç sahibi kişilerle bizzat tanışmış sorunlarının belki tamamını değil ama büyük bölümünü çözmüş olacağız" dedi.