Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Meltem Şahin, son 5 yılda Adana’ya 64 milyon TL yatırım yapıldığını belirterek, “Adana’da mobil cihaz kullanım oranı yüzde 94. Bizlerde son 5 yılda Adana’ya 64 milyon TL yatırım yaptık. Toplam 90 mağamızla müşterilerimize hizmet veriyoruz. 265 kişiye istihdam sağlıyoruz” dedi.

Şahin, Adana’ya yönelik yatırımları gazetecilere anlattı. Şahin, “11 yıldır Türkiye pazarında faaliyet gösteriyoruz. Türkiye’nin en büyük ikinci doğrudan uluslararası yatırımı olan şirketiz. Toplam yatırımımız 20 milyar TL’ye ulaşmış durumda. 30 Haziran 2017 itibariyle 22.8 milyon müşteriye hizmet veriyoruz. Yaklaşık 3 bin 300 çalışan kadromuzla beraber Türkiye’nin önemine inanıyor ve yatırımlara devam ediyoruz” diye konuştu.

“Dijitalleşme yolunda çalışmalarımıza devam ediyoruz”

Türkiye’nin dijital liderliği için çalıştıklarını kaydeden Şahin, şöyle devam etti:

“Son 10 yıldır baktığınızda Türkiye’nin dijital liderliğinde geleceğe ilerlemesinde yatırım yapmaya devam ediyoruz. Türkiye’nin daha fazla dijitalleşmesi ve daha fazla dijitalleşme yolunda çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bunu mümkün olduğunca insan hayatına entegre edecek şekilde yapmak ve hem bireyleri hem de kurumları yarına hazırlamak için çalışmalarımızı yapıyoruz. Tüm bu yolculuğa baktığınızda ise kurumların iş ortaklığı ve dijital yolculuklarında arkadaşlık yapmayı hedefliyoruz.”

“265 kişiye istihdam sağlıyoruz”

Adana’ya yönelik yatırımlarından da bahseden Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Meltem Şahin, son 5 yılda 64 milyon TL yatırım yapıldığını belirtti. Şahin, “Adana mobili çok seven bir ilimiz. Neredeyse herkesin bir telefonu var. Toplam 90 mağamızla müşterilerimize hizmet veriyoruz. 265 kişiye istihdam sağlıyoruz. Çok yakında ‘Yarını kodlayanlar’ projemizi Adana’da çocuklarımızla buluşturacağız. Çocuklarımıza kodlamayı öğreteceğiz” şeklinde konuştu.

Toplantıya Vodafone Kurumsal Pazarlama Direktörü Onur Gargılı, Vodafone çalışanları ve gazeteciler katıldı.