Düzenledikleri etkinliklerle çocuk haklarına dikkat çeken ve dünyaya barış mesajı veren Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları öğrencilerinin bir birinden farklı faaliyetleriyle dikkat çekerken okul öncesi eğitim alan minik GKV’liler de dünya çocuk hakları gününü kutladıkları gösterilerini adeta görsel şova çevirdi.
Gaziantep Kolej Vakfı Özel Anaokulu öğrencileri, hafta boyunca devam eden çeşitli etkinliklerle Dünya Çocuk Hakları Günü’nü kutladı.
Sınıf öğretmenlerinin rehberliğinde çocuk hakları hakkında bilgilendirilen minik öğrenciler, sınıf içerisinde çeşitli etkinlikler gerçekleştirdiler.
GKV Özel Okulları öğrencilerinin belirli günler ve haftalar kapsamında ki her türlü etkinliği gerekli özen ve bir birinden farklı organizasyonlarla kutladığına dikkat çeken GKV Özel Anaokulu Müdiresi Neslihan Türkistanlı, Dünya Çocuk Hakları Gününün geçen yıllarda olduğu gibi bu yılda öğrencilerin ve velilerin bilinçlendirilerek kutlandığına dikkat çekerek etkinliklerde dünya barışına yönelik önemli mesajlar verildiğinin de altını çizdi.
Türkistanlı, yaptığı değerlendirmede “Anaokulumuzda yapılan etkinliklerde Çocuk Hakları Sözleşmesi’nin en önemli maddeleri esas alınarak velilerimize ve öğrencilerimize yönelik olarak hazırlanmış çeşitli tanıtıcı panolar ve 3 boyutlu afiş çalışmaları okulumuzun giriş bölümünde sergilendi. Öğrencilerimize birer çocuk olarak haklarıyla doğmanın, bu hakların korunmasının ve gelecek yaşamlarında haklarını bilen ve koruyan bilinçli bireyler olarak yetişmenin vurgulandığı etkinlikler, hafta boyunca devam etti. Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları olarak tüm dünya çocuklarının Çocuk Hakları Günü’nü kutluyoruz. Etkinliklerimizde öğrencilerimize rehberlik yapan öğretmenlerimize, bizleri her zaman olduğu gibi yalnız bırakmayan verilerimize ve okul idarecilerimize sonsuz teşekkürlerimizi sunarız” dedi.