Kula Yunus Emre Anadolu Lisesinde görev yaparken başka okullara atanan beş öğretmen için veda yemeği düzenlendi.
Kula Sofrasında düzenlenen veda yemeğine Kula Kaymakamı Murat Güven, İlçe Milli Eğitim Müdürü Raşit Çarpan, Okul Müdürü Adem Sümen ve öğretmenler katıldı. Yemekte okuldaki birlik ve beraberliğin örnekleri sergilenirken tayini çıkan öğretmenlere yeni görev yerlerinde başarılar dileyen Okul Müdürü Adem Sümen, "Güzel bir eğitim öğretim yılı geçirdik. Birlikte başarılara ulaştık ve bundan sonra da bu başarılarımıza siz olmadan devam etmeye çalışacağız. Bizimle beraber görev yapıp bizleri onurlandıran tüm öğretmen arkadaşlarımıza teşekkür ediyor. Yeni okullarında da aynı başarıyı devam ettirmelerini diliyorum" dedi.
Tayini çıkan öğretmenler ise, "Sizlerle aynı okulda görev yapmaktan her zaman onur duyduk. Artık yeni okullarımızda görev yapmaya devam edeceğiz. Bizim için Kula Yunus Emre Anadolu Lisesinin çok ayrı bir yeri var. Burada çok önemli dostluklar kurduk ve bu dostlukları hiçbir zaman unutmayacağız. Bizler için bu geceyi hazırladığınız için tüm emeği geçen arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz" dedi.şeklinde konuştular.
Tayini çıkan öğretmenlere okul öğretmenleri tarafından alınan hediyeler Kula Kaymakamı Murat Güven ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Raşit Çarpan tarafından takdim edildi.