Samsun Dernekler Federasyonu(SADEF) Genel Başkanı Yıldıray Baş, Samsunspor Kulübü Başkan Yardımcısı ve SADEF Yüksek İstişare Yönetim Kurulu Üyesi Abdurrahman Güngör’e plaket takdim etti.
Samsunspor’un başarısında emeği olan yöneticilerinden biri olan Abdurrahman Güngör’e SADEF Yönetim Kurulu, İstanbul ve Türkiye’de yaşayan Samsunlular adına plaket verdi.
SADEF Genel Başkanı Yıldıray Baş konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Samsunspor’da İstanbul’daki Samsunluları temsilen yönetim kurulunda bulunan iş adamı kardeşimize başarılar dilerim. Samsunspor’un başarısı için SADEF ailesi olarak bize ne düşerse gereğini yapmak için hazırız. Samsunspor Kulübü Başkanı Erkut Tutu ile görüşmelerimiz oluyor. Çalışmalar ve maçlarla ilgili İstanbul ve Türkiye’nin her bölgesinde bulunan SADEF’e bağlı bölge başkanlıklarının öncülüğünde maçlara katılım sağlıyoruz. Samsunspor da inşallah bu dönem tüm camia ve Samsunlularla birlik beraberlik için de şampiyonluk kupasını alarak Samsunluları mutlu eder. Samsunspor Yönetim Kurulu’na, Samsunspor için ter akıtan kıymetli futbolcu kardeşlerime başarılar dilerim” dedi.
Samsunspor’un emin adımlarla hedefine ulaşacağına inandığını söyleyen Kulüp Başkan Yardımcısı Abdurrahman Güngör, “SADEF Genel Başkanı Yıldıray Baş ve yönetim kuruluna teşekkür ederim. Samsunspor için yaptıkları çalışmaları yakından bilen biriyim. SADEF, İstanbul’da beraber yürüdüğümüz büyük bir sivil toplum kuruluşudur. SADEF ailesine takdim ettikleri plaket için teşekkür ederim” diye konuştu.