Amasya Valisi İbrahim Halil Çomaktekin, Antalya’nın Alanya ilçesine tayini çıkan valilik fotoğrafçısı Sacit Şahin’e başarı belgesi verdi.
İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nün öncülüğünde yaklaşık 4 yıldır devam etmekte olan il müdürleri kaynaşma yemeğine katılan Vali Çomaktekin, “Amasya’da her ay devam eden güzel bir geleneğimiz var. Her ay bir kurumun ev sahipliğinde bir araya geliyoruz. Bu tür organizasyonlar çok faydalı oluyor. Aramızdaki iletişimi, tanışmayı, kaynaşmayı sağlıyor. İlde gerçekleşen hizmetlerle ilgili genel değerlendirmeler oluyor. Bununla birlikte her yemeğimizde ilimizdeki yöneticilerimizde, memurlarımızda birtakım değişimler yaşanıyor. Bugün de yaklaşık 17 yıldır Valiliğimiz İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünde valilik fotoğrafçısı olarak görev yapan Sacit kardeşimize veda ediyoruz. Kendisi yaz kış demeden her ortamda valilerimize eşlik ederek ilimizde yaşanan güzellikleri, sıkıntıları, icraatları objektifiyle kamuoyuna yansıtmıştır. Kendisine ve ailesine yeni görev yerinde sağlık, mutluluk ve başarılar diliyoruz. Yolu ve bahtı açık olsun” diye konuştu.
Mesai arkadaşı Sacit Şahin’in Amasya’nın tanıtımı noktasında büyük gayretleri olduğunu anımsatan İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü A. Hamdi Yanık da, arşivinde objektifine yansıyan birbirinden güzel fotoğrafların yer aldığına vurgu yaptı.
YEDAŞ İl Koordinatörü E. Uğur Asan’ın ev sahipliği yaptığı yemeğe, Belediye Başkanı Cafer Özdemir, görevli olarak ilde bulunan mülkiye müfettişleri, sayıştay denetçileri, Vali Yardımcıları Nevzat Sinan, İrfan Demiröz ve Ferhat Burakgazi ile kurumlarının müdürleri katıldı.