Kurban Bayramı nedeniyle her yıl geleneksel olarak düzenlenen protokol-halk bayramlaşması geniş bir katılımla gerçekleşti.

Antakya Atatürk Parkı’nda düzenlenen bayramlaşma programına Ak Parti Hatay Milletvekilleri Adem Yeşildal, Orhan Karasayar, Mehmet Öntürk, CHP Hatay Milletvekilleri Birol Ertem ile Serkan Topal, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Vali Yardımcıları, İlçe Kaymakamları, Hatay İl Jandarma Komutanı Albay Uğur Ertekin, İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk, İlçe Belediye Başkanları, kanaat önderleri, dernek ve oda başkanları, siyasi parti temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Oldukça renkli görüntülere sahne olan bayramlaşma programında, Vali Ata ve protokol üyeleri vatandaşlarla tek tek bayramlaşarak bayramın Türkiye’ye, millete, kente sağlık, huzur ve esenlik getirmesi temennisinde bulundular.

Halk ile Devlet ricalinin buluşması, her dinden, her mezhepten ve her görüşten insanımızın bayram coşkusuna ortak olması, ilimizde yüzlerce yıldır var olan sevgi, barış ve hoşgörü ortamının güzelliğini bir kez daha gözler önüne serdi.

Hatay Valiliği tarafından düzenlenen bayramlaşma töreni son olarak günün anısına, Hatay ili protokolünün dernek ve oda başkanları, siyasi parti il temsilcileri ile hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından sona erdi.