SPOR Toto Basketbol Ligi'nde deplasmanda Banvit'i 73-67 mağlup eden Muratbey Uşak Sportif, ligde fırtına gibi esmeye devam ediyor.
Darüşşafaka Doğuş ve Galatasaray Odeabank galibiyetleriyle dikkatleri üzerine çeken Muratbey Uşak Sportif, zorlu Bandırma deplasmanından da galibiyetle ayrılarak 5'te 4 yapmanın mutluluğunu yaşadı. Banvit'e bu sezon iç sahadaki ilk yenilgisini tattıran kırmızı siyahlı ekip, maç eksiğine rağmen 9 puanla 5'inci sırada yer buldu.  
Banvit önünde 16 sayı ve 14 ribaund ile oynayan Muratbey Uşak Sportif'in ABD'li kısa forveti Paul Harris, ribaund krallığında 11.40 ortalama ile lider durumda. Teknik heyeti, takımı ve yönetimi tebrik eden Başkan Arif Akçakaya, şöyle dedi:
"Çok önemli galibiyetler aldık. Seriyi bozmadan daha çok çalışmaya devam edeceğiz. Birlik ve beraberliğimiz bizi üst sıralara taşıyacak. Pazar günü Demir İnşaat Büyükçekmece ile oynayacağımız müsabakada salonu dolu görmek istiyoruz."
HARRİSON 2 AY YOK
Muratbey Uşak Sportif'in ABD'li oyun kurucusu D'Angelo Harrison'un Banvit maçında sakatlanması keyifleri kaçırdı. Takımın en skorer ismi olan Harrison'un ayak tarak kemiğinde kırık olduğu, iyileşmesinin 1.5-2 ayı bulacağı açıklandı. Başantrenör Ozan Bulkaz, "Harrison'un ikinci periyotta oyundan çıkmasıyla basketbolun dışında bir şeyler oldu. Muazzam bir takım oyunu ve kenetlenme meydana geldi. Harrison'un ayağının kırılması sevincimizi gölgede bıraktı. Bir oyuncunun eksikliği bile bizim için önemli" dedi. Muratbey Uşak Sportif, Bayern Münih'in ilgilendiği Harrison'un sözleşmesini uzatmak istiyor.