ZONGULDAK (AA) - Ormanlı beldesinde mahallelerde kilitli parke yapım çalışmaları sürüyor.

Ormanlı Belediye Başkanı Bayram Başol, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Sinitli Mahallesi’nde tamamlanan kilitli parkenin ardından çalışmaların Sarıkaya Mahallesi'ne kaydırıldığını söyledi.

İmkanlar doğrultusunda yürüttükleri çalışmalara mahalle sakinlerinin de gönüllü destek verdiğini belirten Başol, “Beldemizin en büyük mahallelerinden biri olan Sinitli Mahallesi'nin ardından şimdi bu çalışmalar Sarıkaya Mahallesinde başlatıldı. Alt yapı eksiklikleri tamamlanmış, vatandaşımızın çamurdan, tozdan kurtulduğu bir belde olması için imkanlarımız doğrultusunda çabalarımız sürecek. Yaklaşık 20 gün içerisinde Sarıkaya Mahallesi’nin de yol sorununu çözüme tamamen kavuşturmak hedefindeyiz” diye konuştu.

Başol ayrıca atıl vaziyette bulunan itfaiye aracının bakım ve onarımdan geçirilerek kullanılabilir hale dönüştürüldüğünü dile getirerek "Araç parkımızı da geliştirmeye elimizdeki imkanları en iyi şekilde kullanmaya çaba harcıyoruz. Atıl vaziyetteki aracı çalışır ve kullanılabilir hale getirerek itfaiyeye dönüştürdük. Bu aracımızla mahalle aralarında giriş ve çıkışlarda herhangi bir sorun yaşamayacağız” dedi.