Didim Galatasaray Taraftar Derneğinin ilk olağan Genel Kurulu yapıldı. Genel kurulda Hakan Arı başkanlığında tek liste ile seçime gidildi.
Didim Galatasaray Taraftar Derneğinin ilk olağan Genel Kurulu yapıldı. Genel kurula Didim Galatasaray Taraftar Derneği kurucu başkanı Hakan Arı ile dernek üyeleri hazır bulundu.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından divan seçimi yapıldı. Tek liste ile gidilen seçimler öncesinde bir konuşma yapan Dernek Başkanı Hakan Arı, “Büyük Galatasaray Taraftarları ve Didim Galatasaray Taraftar Derneği Üyeleri İlk Genel Kurul Toplantımıza Hoş Geldiniz. Sizinle Beraber Kurduğumuz Didim Galatasaray Derneğimizin İlk Genel Kurulunu Gerçekleştirmek için buraya toplanmış bulunuyoruz. Derneğimizin Kuruluşundan bugüne kadar gecen zaman zarfı içinde Sizlerden Aldığımız Maddi ve manevi destekten dolayı hepinize Şükranlarımı sunuyorum. Taraftarı olmaktan gurur duyduğumuz bu güzide kulübümüzü Didim’de temsil etmekten onurlu ve gururluyuz derneğimiz 6 ay evvel kuruldu kuruluşundan itibaren üye kayıtlarına başladık sizlerin de desteği ile 14 Ağustos’ta muhteşem Görkemli bir açılış yaptık bundan sonrada birlikteliğimizin devamı için dayanışma yemekleri, kahvaltı günleri ve Ali Sami Yen Arena Stadına organizasyonlar yapacağız. Biz büyük bir aileyiz bu ailenin bütünlüğünü sağlamak için buradayız herkes bu birlikteliğin devamı için üzerine düşeni yapacağına canı yürekten inanıyorum. Sizlerden isteğim çevrenizdeki Galatasaray’a gönül veren herkesi derneğimize kayıt olmaya davet etmenizdir Hepinizin bildiği gibi bugün çok önemli bir maçımız var inşallah bu maçı kazanıp devre arasına gireceğiz. Ben bu maçı kazanacağımıza canı yürekten inanıyorum. 2015 hepimize sağlık huzur ve 4 üncü yıldızı getirmesini diliyorum. Bizim Sevdamız Galatasaray” dedi.
Yapılan seçimlerin sonucunda Didim Galatasaray Taraftar Derneğinin y başkanı Hakan Arı seçilirken; yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: Hakan Arı, Ergun Korkmaz, Hüseyin İlhan, Bülent Dönmez, Naci Saygın, Lütfi Göbekli , Ahmet Harun Altıntaş.