Tolga YILDIRIM/ANTALYA, () - ULUSLARARASI Voleybol Federasyonu'nun (FIVB) düzenlediği World Tour Antalya Open 2015, bugün 42 ülkeden 56'sı kadın 111 takımın katılımıyla başladı.
Müsabakalar, Konyaaltı Beach Park ve Türkiye Voleybol Federasyonu Akdeniz Üniversitesi Plaj Voleybolu Merkezi'ndeki 5 kortta gerçekleştirilecek.
RİO OLİMPİYATLARI İÇİN ÖNEMLİ VİRAJ
Türkiye Voleybolu Federasyonu Plaj Voleybolu Yönetmeni Oğuz Değirmenci, turnuvanın ana tablo karşılaşmalarının yarın başlayacağını söyledi. Turnuvaya katılanların dünyanın en iyi plaj voleybolu sporcuları olduğuna dikkati çeken Oguz Değirmenci, derece elde eden sporculara kazandığı puanların 2016 Rio Olimpiyatları'na katılmak için katkı sağlayacağını söyledi.
TURNUVADA 7 TÜRK TAKIM
Turnuvada Türk milli takımında 3'ü kadın 7 takımın yer aldığını anlatan Oğuz Değirmenci, yaptığı aç ıklyamada, "Murat Girginoğlu ve Volkan Göğtepe, olimpiyata katılma hedefine çok yakın. 3- 4 sıra daha yükselirlerse 2016 Rio Olimpiyat Oyunları'na katılmaya hak kazanacak. Bu organizasyon bizim için de çok önemli" dedi.
Değirmenci, 25 Ekim Pazar günü sona erecek turnuvada dereceye giren sporcuların toplamda 150 bin dolar ödül kazanacağını söyledi.

FOTOĞRAFLI