AK Parti Milletvekili Aday Adayı Emine Karaköse, Tıp Bayramı’nda Adana Devlet Hastanesi acil servisinde görevli doktorlar, sağlık çalışanları ve hastaları ziyaret etti.
Karaköse, Genel Cerrahi servisinde tedavi gören yaşlı ve kimsesiz bir hastaya da çiçek vererek geçmiş olsun dileğinde bulundu. Karşısındakinin kim olduğunu bilmemesine rağmen, yaşlı adam Emine Karaköse’ye nazar duası okumaya başladı. Duası bittikten sonra ’Allah sizi başımızdan eksik etmesin’ dileğinde bulundu.
Daha sonra bir açıklama yapan Karaköse, “İnsanımıza kolay erişilebilir ve etkili sağlık hizmeti sunmak, çağdaş devlet anlayışının doğal bir sonucudur. Son yıllarda sağlık alanında yapılan devrim niteliğinde yeniliklerle, ülkemizin her köşesinde olduğu gibi, Adanamızda da kaynaklarımızın etkin olarak kullanıldığı, insana insanca hizmetin, gerekirse ayağına kadar götürülerek verildiği, hasta haklarıyla birlikte sağlık çalışanlarının da haklarının korunduğu bir yapıyı görüyoruz. Bu; halkına hizmetin Hak’ka hizmet olduğunu şiar edinmiş AK Parti Hükümetinin büyük başarılarından biridir. Bende bu kutsal mesleğin içinden gelen bir kardeşinizim. İnsanı yaşatmayı ve insanların acısını azaltmayı, insanlığa daha sağlıklı bir yaşam sunmayı ilke edinen, bu kutsal, saygın ve onurlu mesleği büyük fedakarlıkla yerine getiren, en güç koşullarda bile sağlık hizmetlerinin her alanında özveriyle çalışan, başta hekimlerimiz olmak üzere tüm sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramını içtenlikle kutlar, bu kutsal mesleğe verdikleri emeklerden dolayı teşekkür ederim“ dedi.