AK Parti Ödemiş Kadın Kolları Başkanı Serpil Duman ve yönetim kurulu üyeleri, Ödemiş Kaymakamı Celil Ateşoğlu’nu makamında ziyaret etti.
Ödemiş Kaymakamı Celil Ateşoğlu, makamında AK Parti Ödemiş Kadın Kolları Başkanı Serpil Duman ve yönetim kurulu üyelerini ağırladı. Ziyarette öne çıkan konu ise, Sosyal Yardımlaşma Vakfının daha etkin kullanılması oldu. Kadın Kolları Başkanı Serpil Duman, seçim çalışmalarını sürdürdüklerini ve Ödemiş’te seçimin huzurlu geçmesini dileyerek, "Bugün başbakanımızın dediği gibi 24 saat değil 25.saati bulup çalışmaya devam ediyoruz. Ödemiş’te bizlerde seçimin huzurlu geçmesini temenni ediyoruz. Partimiz kadın kolları olarak sahada çalışmalarımız sürüyor. Yakında SKM’lerimzi de açılacak. Sosyal Yardımlaşma Vakfı konusunda da sizlerin birer gözü olmaya hazırız. Size de görevinizde kolaylıklar diliyoruz” dedi.
Kaymakam Celil Ateşoğlu da sözlerini şöyle sürdürdü:
"Sizlere görevinizde başarılar diliyorum. Önümüzde bir seçim var biz idareciler olarak seçimlerdeki hedefimiz ilçemizdeki insanlarımızın huzurlu, özgür ve güvenli bir ortamda seçimlerini yapmalarıdır. Bunun için güven ortamını tesis ediyoruz. Sizlerde siyasi parti mensupları partilerinize oy kazandırmak için çalışıyorsunuz. Ben tüm siyasi partilere seçimde başarılar diliyorum. Bunun yanında ilçemizde Sosyal Yardımlaşma Vakfımızın daha etkili olabilmesi için herkesten yardım beklediğimiz gibi sizden de aynı yardımı talep ediyoruz. Bizim göremediğimiz bir vatandaşımız olabilir. O vatandaşımızı bize vakfımıza yönlendirirseniz yardım etmiş olursunuz. Seçim öncesi yoğun bir süreç var kolaylıklar diliyorum."