İSTANBUL (AA) - Moda kategorisinde en beğenilen uygulama seçilen Morhipo App, 7 gün 24 saat, 5 binden fazla markanın hem sezon hem de kampanyalı ürünlerini iOS ve Android kullanıcılarına sunuyor.

Morhipo'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, internetten alışveriş deneyimini IOS ve Android işletim sistemlerinde de 7/24 ulaşılabilir hale getiren Morhipo.com'un geliştirdiği Morhipo App uygulaması 5 milyondan fazla indirme rakamına ulaştı.

MMA Türkiye ve Digital Age Dergisinin yılın mobil uygulamaları yarışmasında moda kategorisinde iki yıl üst üste birinci olan uygulama, kolay ve hızlı ürün arama, teslimat ve ödeme, favorilere ekleme ve bilgilendirme altyapılarıyla iOS'ta yüzde 100, Android'de ise yüzde 99+ oranda müşteri memnuniyetine sahip bulunuyor. Uygulama iOS kullanıcıları tarafından aylık 60 milyon görüntülemeye, Android kullanıcıları tarafından ise 80 milyon görüntülemeye ulaştı.

"Barkod ile Arama" özelliğiyle benzerlerinden ayrılan uygulama, bu özelliğiyle kullanıcılara herhangi bir mağazada beğendikleri ürünlere siteden ulaşıp ulaşamayacaklarını öğrenme imkanı sağlarken, "Kapıda Ödeme" seçeneği bulunan sistemde "Tıkla-Gel" özelliği ile kullanıcılar, siteden satın aldıkları ürünleri ücretsiz kargo avantajıyla uygun Boyner ve YKM mağazalarından teslim alabiliyor, ürünleri yine bu mağazalarda değiştirip iade edebiliyor.

Apple'ın iOS uygulamasını özel olarak seçtiği ve tüm Apple mağazalarındaki cihazlara örnek e-ticaret uygulaması olarak yüklediği uygulamada, kullanıcı yorumları sürekli takip ediliyor ve kullanıcıların kolayca geri bildirim yapabilmesi için pratik ekranlar bulunuyor.