TFF 1. Lig'in 10. haftasında Samsunspor kendi evinde ağırladığı Şanlıurfaspor’u 2-1 yendi. Maçın ardından Samsunspor Teknik Direktörü Osman Özköylü değerlendirmelerde bulundu.

Kazandıkları için çok mutlu olduğunu ifade eden Osman Özköylü, “Kazanmanın ötesinden çocukların ortaya koyduğu mücadele, geçen hafta aldığımız ve bizi yansıtmayan o skorun telafisini yapmamız gerekiyordu. Kendi özgüvenimizi tekrar kazanmamız gerekiyordu. Maç kazanabileceğimizi ve gol atabileceğimizi göstermemiz gerekiyordu. Çünkü ligde oynadığı maçlarda sadece 2 gol atan bir takım var. Son maçta özellikle yenilen 5 gol bizi gerçekten çok üzdü. Benim çok canımı acıttı. Oyuncularımla görüştüğümde biz kendimizi Urfa maçında göstereceğiz dedik. Ne istediysek oyuncularım fazlasını yaptı” dedi.

"DUAMIZ KABUL OLDU"
Son dakikadaki serbest vuruş öncesi dua ettiğini ve kabul olduğunu belirten Özköylü, “Canberk’in oyunda olduğu süre içerisinde hem Halil İbrahim hem Canberk, sol taraftan da Murat’la çok ciddi rakip üzerine gidebildik. Rakip de çok fazla bizim üzerimize gelemedi. Gol yediği zaman bu takımın bir kırılma noktası oluyor. Biz bu kırılma noktasını da kurtardık. Bu takım gol atamamanın verdiği bir travmadan dolayı gol yeyince sanki ‘maçı kaybedeceğiz, artık biz gol atamayacağız’ psikolojisine giriyordu. Bugün onu da kırdık. İçimden 90+4. dakikada o serbest vuruşu kullanırken dua ettim. ‘Allah’ım sen çalışanın hakkını her zaman verirsin. Biz bugün hak ettik’ dedim. Bugün bu çocuklar hak etti. Çok şükür duamız kabul oldu” diye konuştu.