Survivor 29 Mayıs 2016 dokunulmazlık Oyununda Gönüllüler takımında yer alan Serkay Tütüncü çıkmış olduğu 5 oyunda da kazanan taraf oldu. Survivor’da dokunulmazlık yarışmasını kaybeden Ünlüler’de eleme yapıldı ve iki ismin adı söylendi. Dokunulmazlık yarışmasını 10-6 kaybeden Ünlüler’de konsey’de bir yarışmacının ismi söylendi. Yapılan oylama sonrası Semih’in adı eleme için söylendi.

Bireysel dokunulmazlık yarışmasını kazanan Yunus bir isim daha söyledi. Bireysel dokunulmazlık yarışmasını kazanan Yunus, Yattara’nın adını söyledi.

DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?
Durum 9-6 iken Yunus Günçe ve Serkay karşı karşıya geldi. Serkay daha önce oynadığı tüm oyunları almış ve finalde de kazanmak için çıkmıştı. Serkay, Yunus Günçe’yi mağlup etti ve kazanan taraf Gönüllüler oldu. 29 Mayıs Survivor’da ilk dokunulmazlığı Gönüllüler takımı 10-6 kazandı.

BİREYSEL DOKUNULMAZ YUNUS GÜNÇE!
Yunus Günçe ise oynanan bireysel dokunulmazlık oyununda kolye sahibi oldu. Yunus Günçe’nin kimi eleme adayı olarak göstereceği merak konusu oldu. Atakan bireysel dokunulmazlık oyunu oynamadı. Acun Ilıcalı’nın da dediği gibi Avatar Atakan, sağlık durumundan ötürü bu hafta dokunulmaz sayılacak.

Milliyet