AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı Dünya Şampiyonu Selçuk Çebi, seçim çalışmalarını yoğun biçimde sürdürüyor. Çebi, Trabzon’un ilçelerinde parti teşkilatlarından sonra, pazar yerlerini, çay ve fındık fabrikalarını gezerek esnafa projelerini anlatıyor.
Sürmene’de, esnafı tek tek dolaşarak sorunlarını dinleyen Çebi, kadınlarla, gençlerle görüştü.
Çebi, hedef kitlesinin bayanlar ve gençler olduğunu belirterek, “Çünkü gençlerimiz ve çocuklarımız yeni nesil, kadınlarımız da bu nesli yetiştirecek baş tacımızdır. Benim tek çabam, yeni neslin, dinine, devletine, şehrine geleneklerine bağlı, sporunu yapan iyi eğitim almış gençlerin bulunduğu nesildir. Bunu başarmak için kadınlarımıza yönelik projeler üretecek ve her çocuğu mutlaka spor salonlarıyla, spor sahalarıyla ve eğitim yuvalarıyla buluşturacağız” dedi.
Pazar esnafına yönelik projeleri de bulunduğunu belirten Çebi, “Trabzon ekonomisinin daha da hareketlenmesi için bu işin uzmanlarıyla sürekli görüşüyoruz. Sizler destek, parti büyüklerimiz de hizmet için fırsat verirse, bunları hayata geçirebilmek için var gücümle çalışacağım.” diye konuştu.